top of page

EN DIRECTE

L'EMISSORA

Ràdio Mussol és una emissora de ràdio que emet des d'Esplugues de Llobregat. La programació es caracteritza per una combinació de radiofòrmula músical electrònica-lounge, continguts culturals i informatius d'àmbit local.

La raó de ser de Ràdio Mussol és la cohesió i integració social. Som una emissora LGTBI FRIENDLY, el nostre esperit i línia ediorial passa també per ser una eina de comunicació social i d'empoderament veinal.

HISTÒRIA

L'emissora neix el febrer del 2017 a Esplugues posant en marxa una programació compartida amb d'altres emissores, emetent al 94.2 FM i online a les principals APP's. Cap a l'abril del 2018 l'emissora deixa d'emetre en FM cedint la freqüència a Esplugues FM. Ràdio Mussol cesa les emissions, tot i que durant el següents mesos, emetrà per internet de forma molt irregular.

El 7 de Novembre de 2018 l'emissora torna a iniciar les emissions regulars 24/7 per internet (online) amb un fil musical de música clàssica i chill out. A les hores en punt sona l'indicatiu del grup d'emissores AMSC.

A l'abril de 2019 l'emissora es trasllada a un pis del Carrer Lepant de Barcelona al barri del Baix Guinardó i es recupera l'esperit inicial.

Tornen programes com Informe EnigmaMossegalapoma i s'estrenen de nous com Tradición Sonora o La Caja Lista, fins i tot s'inicien espais de producció pròpia com l'InfoBaixGuinardó i Radiación Electrónica. L'emissora es consolida com la ràdio local del Baix Guinardó al llarg de tot un any. Els millors temps de l'emissora sens dubte.

El 30 de juliol de 2020 les circumstàcies vitals i emocionals obliguen a fondre el projecte de 'ràdio local del Baix Guinardó'. Aleshores la ràdio torna als seus orígens espluguins sense perdre mai el seu esperit i essència, recuperant també des de llavors l'emissió en FM als 94.2MHz

Des de la seva fundació l'any 2017, l'emissora ha estat vinculada al grup d'emissores AMSC (Associació de Mitjans i Serveis Culturals en Radio i Televisió local de Catalunya). 

amsc.png
bottom of page