EN DIRECTE

L'emissió del reproductor web no funciona amb alguna versió de Google Chrome, si no funciona el reproductor, accediu aquí per seguir la nostra emissió sense problemes.

PROGRAMACIÓ

Dilluns 21h: Informe Enigma 

Dimarts 21h: Tradición Sonora

Dimecres 21h: Mossegalapoma

Dijous 21h: La Caja Lista

Divendres 21h: Estudio Protegido

Dissabte 21h: El Puticlub

A les hores en punt la Previsió del temps amb Celsius Meteo de la mà de Dani Rosas

L'EMISSORA

Ràdio Mussol és una emissora de ràdio online que emet des del barri del Baix Guinardó de Barcelona.

La programació es caracteritza per una combinació de radiofòrmula de música electrònica, continguts culturals i informatius d'àmbit local.

L'emissora neix el febrer del 2017 a Esplugues posant en marxa una programació compartida amb d'altres emissores, emetent al 94.2 FM i online a les principals APP's. A l'abril del 2018 l'emissora deixa d'emetre en FM cedint la freqüència a Esplugues FM. Ràdio Mussol cesa les emissions temporament.

El 7 de Novembre de 2018 l'emissora torna a iniciar les emissions online amb un fil musical de música clàssica i chill out. A les hores en punt sona l'indicatiu del grup d'emissores AMSC.

A l'abril de 2019 l'emissora es trasllada a un pis del Carrer Lepant de Barcelona al barri del Baix Guinardó i es recupera l'esperit inicial.

Tornen programes com Informe EnigmaMossegalapoma i s'estrenen de nous com Tradición Sonora o La Caja Lista.

Des de la seva fundació l'any 2017, l'emissora ha estat vinculada al grup d'emissores AMSC (Associació de Mitjans i Serveis Culturals en Radio i Televisió local de Catalunya). 

amsc.png
gvr.png

© 2020 Ràdio Mussol. Tots els drets reservats

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now